国际市场营销(山东联盟) 2021智慧树满分答案

广告也精彩

  ?

  国际市场营销(山东联盟) 2021智慧树满分答案

  1、单选题:

  Which of the following statements about marketing is true?

  A:It is of little importance when products are standardized.

  B:It can help create jobs in the economy by increasing demand for goods and services.

  C:It helps to build a loyal customer base but has no impact on a firm”s intangible assets.

  D:It is more important for bigger organizations than smaller ones.

  E:It is seldom used by nonprofit organizations.

  答案: It can help create jobs in the economy by increasing demand for goods and services.

  2、单选题:

  ________ management is the art and science of choosing target markets and getting, keeping, and growing customers through creating, delivering, and communicating superior customer value.

  A:Strategic

  B:Operations

  C:Marketing

  D:Distribution

  E:Knowledge

  答案: Marketing

  3、单选题:

  Identify the correct statement about marketing management.

  A:It focuses solely on attaining an organization”s sales goals in an efficient manner.

  B:It focuses mostly on monitoring the profitability of a company”s products and services.

  C:It is defined as the field that deals with planning and managing a business at the highest level of corporate hierarchy.

  D:It is primarily concerned with the systematic gathering, recording, and analysis of data about issues related to marketing products and services.

  E:It occurs when at least one party to a potential exchange thinks about the means of achieving desired responses from other parties.

  答案: It occurs when at least one party to a potential exchange thinks about the means of achieving desired responses from other parties.

  4、单选题:

  As economies advance, a growing proportion of the economy”s activities focuses on the production of ________.

  A:luxury goods

  B:experiences

  C:services

  D:products

  E:events

  答案: services

  5、单选题:

  The “Malaysia, Truly Asia” ad campaign that showcased Malaysia”s beautiful landscape and its multicultural society in order to attract tourists is an example of ________ marketing.

  A:event

  B:idea

  C:property

  D:service

  E:place

  答案: place

  6、单选题:

  In Walt Disney”s Magic Kingdom, customers can visit a fairy kingdom, a pirate ship, or even a haunted house. Disney is marketing a(n) ________.

  A:good

  B:experience

  C:organization

  D:event

  E:service

  答案: experience

  7、单选题:

  People in emerging countries today are becoming increasingly health conscious and are seeking healthy food choices. As a result, demand for health foods is rising steadily, creating an opportunity for marketers to exploit this ________ market.

  A:geographic

  B:service

  C:business

  D:need

  E:demographic

  答案: need

  8、单选题:

  Organizations catering to the ________ market need to price their offerings carefully because these markets usually have limited purchasing power.

  A:business

  B:nonprofit

  C:exclusive

  D:global

  E:consumer

  答案: nonprofit

  9、判断题:

  Services constitute the bulk of most countries” production and marketing efforts.

  A:对

  B:错

  答案: 错

  10、判断题:

  “Friends Don”t Let Friends Drive Drunk,” is an example of marketing information to an interested audience.

  A:对

  B:错

  答案: 错

  1、单选题:

  The task of any business is to ________.

  A:reduce competition

  B:create customer needs

  C:communicate similar value as provided by competitors

  D:differentiate in terms of cost of production

  E:deliver customer value at a profit

  答案: deliver customer value at a profit

  2、单选题:

  In the cycle of complete strategic planning, taking corrective action is a part of ________.

  A:analyzing

  B:organizing

  C:planning

  D:controlling

  E:implementation

  答案: controlling

  3、单选题:

  Of the four organizational levels, the corporate level is likely to make which of the following decisions?

  A:resource allocation for each product

  B:strategic plan for individual business units

  C:choosing specific suppliers for each business unit

  D:entering a new market

  E:marketing plan for each product

  答案: entering a new market

  4、单选题:

  The marketing plan, the central instrument for directing and coordinating the marketing effort of a company, operates at the ________ levels.

  A:strategic and tactical

  B:customer and expenditure

  C:corporate and operational

  D:corporate and division

  E:functional and operational

  答案: strategic and tactical

  5、单选题:

  The ________ lays out the target markets and the value proposition that will be offered, based on an analysis of the best market opportunities.

  A:corporate mission

  B:strategic marketing plan

  C:organizational plan

  D:corporate tactical plan

  E:customer-value statement

  答案: strategic marketing plan

  6、单选题:

  Juan Garcia plans the daily promotional releases about his company”s products and services. He can be described as a(n) ________ planner.

  A:niche

  B:tactical

  C:strategic

  D:operational

  E:selective

  答案: tactical

  7、单选题:

  Which of the following is an example of growth by diversification?

  A:a company integrates backward to cut costs

  B:a company introducing new product category in a new market

  C:a company introducing its existing products in a new market

  D:a company increases its product line in an existing market

  E:a company introducing a new product category in an existing market

  答案: a company introducing new product category in a new market

  8、单选题:

  Qantas, the Australian national 网课代看 airline carrier, introduces flights to the Middle East. This is an example of ________.

  A:market penetration

  B:market development

  C:product development

  D:differentiation

  E:diversification

  答案: market penetration

  9、单选题:

  Unlike its competitors in the online air travel industry, Travelocity provides its customers with a greater variety of 网课代看 services such as cruise reservations, package tours, hotel bookings, and car rentals. This is an example of a(n) ________ strategy.

  A:promotional

  B:diversification

  C:differentiation

  D:focus

  E:overall cost leadership

  答案: differentiation

  10、单选题:

  McDonald”s has often teamed up with Disney to offer products related to current Disney films as part of its meals for children. The best description of this form of alliance would be a ________.

  A:promotional alliance

  B:pricing collaboration

  C:product alliance

  D:network alliance

  E:logistics alliance

  答案: promotional alliance

  完整版答案需支付5元购买,完整答案是全部章节的课后答案。制作这些答案花费了很多心血,希望大家理解,如需购买请点击下方红字:

  点击这里,购买完整版答案

  注意:完整答案是全部的课后答案,无期末答案!

网课代看

  萌面人优惠券

  萌面人优惠券专注于分享淘宝天猫无门槛优惠券,全新版同时支持自买返利,分享赚钱功能。

  如需了解详情请点击下方红字:

  点击这里,查看淘宝天猫优惠券

  app现有安卓及ios版本,可一键领取淘宝天猫无门槛优惠券,同时支持自买返利,分享赚钱功能。

  详情请点击下方红字:

  点击这里,查看app详情

  方法一:

  点击下方红字,访问萌面人资料铺

  点击这里,访问萌面人资料铺

  方法二:

  搜狗搜索:萌面人资料铺 认准域名:www.xuexianswer.com 或者域名:xuexianswer.com 点击进入

  方法三:

  打开手机微信,搜索微信公众号:萌面人资料铺

  本公众号提供各种网课答案以及大学学习资料

  为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。

  添加书签方法:

  1.电脑按键盘的Ctrl键 D键即可收藏本网页

  2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页

  ?

广告也精彩
版权声明:网课助手 发表于 2021-04-01 12:40:46。
转载请注明:国际市场营销(山东联盟) 2021智慧树满分答案 | 网课助手
广告也精彩

暂无评论

暂无评论...